søndag den 5. september 2010

DR måske infiltreret af sjuskemafia


Dr.dk, 2. september 2010.

Nu skal vi ikke sparke til DR, der om nogen ligger ned. Lad os også bare se bort fra at jeg for min gud ikke fatter at man slet og ret som menneske ikke læser igennem hvad man skriver, før man publicerer det – på forsiden af dr.dk.

Og lad os så gå videre til den mulighed der ligger for os i dette eklatante sjuskedorteri, nemlig at se på det som freudianske forskrivelser.

Her fremgår det jo tydeligt at vi har at gøre med et regeringsvenligt sjuskehoved. Med ”rederingen” i stedet for ”regeringen” skinner det igennem at regeringen ses som udkantsdanmarks redning. Sjuskehovedet er nemlig imponeret af det beløb regeringen sætter af for at redde udkantsdanmark, hvilket ses af at der i stedet for ”ekstra” skrives ”ekstre”, og det er jo blot en ikke fuldført udgave af ”ekstreme”: ekstreme 250 millioner kroner.

Man kan undre sig over at en medarbejder der publicerer sådan noget, åbenbart ikke var blandt de fyrede i disse dages store fyringsrunde. Jeg har i hvert fald svært ved at komme i tanke om et mere relevant og håndgribeligt kandidatur. Men det kan selvfølgelig også være at vi har at gøre med en regeringsvenlig mafia som Plummer ikke har mulighed for at fyre fra organisationen, og som arbejder med subliminale budskaber under dække af sjusk.

I så fald er DR påtvunget disse fejl. Og i betragtning af hvor vanvittige de er som fejl – nemlig to ikke-eksisterende ord i 2 linjer på forsiden – er den sidste mulighed vel lige så ædruelig som den første.

2 kommentarer:

  1. Ja, der er sket et skred fra Erhards røde lejesvende, som i det mindste kunne stave. Eller er der, og kunne de?

    SvarSlet